Opinie klientów

Dodaj własną opinię

BKT Marczyk - biurka regulowane elektrycznie
BKT Marczyk - biurka regulowane elektrycznie
5.0
Na podstawie 31 opinii
powered by Google
Mike M
Mike M
7 października, 2021
Very good price-performance ratio, perfect advice and processing of the order. Fast delivery. Easy to assemble and operate. After a few weeks of use, i have to say that i feel much better and have less pain. Perfect again and again!
Magdalena Olechny
Magdalena Olechny
6 lipca, 2021
Z całego serca polecam ten sklep! Biurko naprawdę porządnie wykonane, sprawuje się znakomicie! Wzięłam stelaż o większym zakresie regulacji, na co warto zwrócić uwagę, jeśli jest się niższego wzrostu 😉 Do tego piękny, gruby blat. Muszę również wspomnieć o obsłudze, ogromna cierpliwość i bardzo dobry kontakt, nie było problemu ze zwrotem kilku elementów, które się nie sprawdziły. Jeśli planujecie zakupić biurko regulowane, to jest to najlepsze miejsce!
Monika Cywińska
Monika Cywińska
27 lutego, 2021
Biurka używam od ponad miesiąca – do pracy przy komputerze IDEALNE. Rewelacyjna cena, a jakość na prawdę genialna! Porządny blat, biurko jest stabilne, pracuje dosyć cicho i wystarczająco szybko. Ustawianie wysokości bajecznie proste, dzięki możliwości zapamiętania pozycji. Dodatkowo można kupić półeczkę na kable, więc nie ma plączą się za biurkiem 🙂 W blacie są przygotowane dziury pod to, także zamontowanie jest proste. Zresztą złożenie całości też nie sprawia żadnego problemu. Polecam!
DzikiMoron Hackshield
DzikiMoron Hackshield
12 lutego, 2021
Jestem mega zadowolony. 1. Produkt jest zrobiony tak, że nie jest możliwe zrobienie czegoś na odwrót. 2. Bardzo dobra stabilność i grube blachy - nie jakieś cieńkie jak to dziś są, tylko grube jak rzeczy z lat 50 robione z nadmiarem 😉 Elektronika też nie wygląda na filigranową. 3. Cena bardzo konkurencyjna - u konkurencji z ładną stroną internetową to za taką cenę miałbym z jednym silniczkiem, bez pamięci, bez systemu antykolizyjnego i wiele innych bym nie miał 4. Jedyne co to w instrukcji czasem są błędy typu "Użyj śruby m6x12", a trzeba użyć m6x35 i nie 4 a 3 śruby np. - tak czy inaczej idzie i bez tego dojść do ładu. Kontaktować z właścicielem się nie musiałem 🙂 Pozdrawiam.
Stanisław Woś
Stanisław Woś
10 lutego, 2021
Bardzo dobry, bezpośredni kontakt pozwalający wyjaśnić wszelkie wątpliwości i pytania. Szybka realizacja zamówienia (biurko). Bezproblemowy montaż wg doskonałej instrukcji. Biurko bardzo solidne i stabilne. Warto zwrócić uwagę na dość gruby blat, który wpływa na minimalną wysokość biurka - w zależności od indywidualnych preferencji można rozważyć stelaż o szerszym zakresie regulacji wysokości.
Piotr PiotrPiotr
Piotr PiotrPiotr
3 lutego, 2021
Bardzo dobry kontakt, precyzyjna komunikacja mailowa, doradztwo. Biurko dobrze zapakowane - mechanizm + blat + dodatki - 3 paczki. Złożenie zajęło mi ok godziny. Wkrętarka w zasadzie mało przydatna, bo śruby są krótkie i większość dokręcamy kluczem imbusowym. Wszystkie otwory przygotowane - musiałem jeden dodać, bo nie pasowało do kontrolera. Przesunąłem też na drugą stronę sterowanie - bardzo łatwo wywiercić otwory wkrętartką i wiertłem 5. Również otwory pod kanał na kable były w odpowiednich miejscach. Miałem obawy czy dwie małe śrubki utrzymają listwę z 8 gniazdami i 3 zasilacze, ale wszystko się trzyma i nie sprawia problemów. Zrezygnowałem z wycinania otworu na przelotkę do kabli - zamiast tego zakupiłem uchwyt na monitory, który dobrze sprawdzi się z kablami wyprowadzonymi z rynny zamontowanej pod biurkiem. Biurko stabilne i solidnie wykonane. Przy maksymalnym podniesieniu czuć, że to nie jest biurko na 4 nogach i delikatnie może się chwiać jeśli nim poruszymy, ale nie utrudnia to w żaden sposób pracy. Biurko jest relatywnie ciche - aczkolwiek obniżanie blatu jest wyraźnie głośniejsze niż podnoszenie. Kiedy domownicy śpią raczej staram się nie obniżać - podwyższanie nawet w nocy nie powinno stanowić problemu. Blat gruby, miły w dotyku (biały). Łatwo i intuicyjnie się programuje. Warto sprawdzić wymagane wysokości - ja świadomie wybrałem tańszą opcję z ograniczonym zakresem regulacji i jest idealnie, ale niektóre modele mają większy zakres regulacji w górę i w dół. Podsumowując - zdecydowanie polecam. Warto zmierzyć jakiego biurka potrzebujemy, zastanowić się nad blatem i wybrać odpowiednie elementy z oferty. Zdecydowanie polecam
Grzegorz Budek
Grzegorz Budek
21 stycznia, 2021
Polecam, biurko rewelacja 👍 konkurencyjne ceny i obsługa klienta na najwyższym poziome. Na przyszłość już wiem gdzie kupować 😀
Jakub Daleki
Jakub Daleki
14 stycznia, 2021
Polecam! Ładne, solidne biurka - myślę, że najlepsze jakościowo w tym pułapie cenowym.
Greg G
Greg G
7 stycznia, 2021
Polecam w 100% biurka tej firmy. Solidne i estetyczne wykonanie. Złożenie nie sprawiło najmniejszego problemu. W zestawie komplet mocowań dzięki którym kable nie zwisają i nie są widoczne. Biurko jest bardzo stabilne, ani drgnie podczas poruszania.
Łukasz Pastwa
Łukasz Pastwa
5 stycznia, 2021
Moje najlepsze doświadczenie konsumenckie w 2020 roku. Bardzo dobry kontakt z klientem i przejrzysta strona. Biurko od kilku tygodni sprawdza się bez zarzutu.
Marcin
Marcin
23 grudnia, 2020
Biurko bardzo dobre, montaż nie sprawia większych problemów. Jedyne zastrzeżenie jakie mam do biurka to umocowanie kabli pod blatem. Przydałby się jakiś sytem do ich mocowania, żeby sobie tak nie dydnały pod spodem, bo można zahaczyć. Ps. Chodzi mi o kable od biurka. A jak będzie dostępna rynna to chętnie zamówię.
Anastasiia Kolesnikova
Anastasiia Kolesnikova
9 grudnia, 2020
Szybka realizacja zamówienia, świetny kontakt. Da się dogadać w każdej sprawie. Zaistniały problem został rozwiązany tak, by klient był zadowolony. Zdecydowanie polecam 🙂
Piotr Pękacz
Piotr Pękacz
3 grudnia, 2020
Marika Jeziorna
Marika Jeziorna
25 listopada, 2020
Bardzo polecam! Biurko zostało wykonane zgodnie z moimi oczekiwaniami i dostosowane do moich potrzeb tzn. wykonane pod wymiar. Podkreślić chcę również, że komunikacja oraz doprecyzowywanie szczegółów zlecenia było bardzo dobrze prowadzone.
Iwona Kasperek
Iwona Kasperek
2 listopada, 2020
Witam. Jestem bardzo zadowolona z wykonania i jakości materiałów. Bardzo dobra współpraca przy projekcie i wykonaniu. Polecam - dobra firma.
MI ST
MI ST
26 października, 2020
Polecam, biurko które zamówiłem jest naprawdę solidne. Mechanizm działa bez zarzutów.
Szymon Piech
Szymon Piech
11 października, 2020
Bardzo polecam firmę BKT Marczyk. Sprawny kontakt mailowy, nawet poza standardowymi godzinami pracy, a w dodatku Pan Krzysztof udzielił mi kilku cennych wskazówek dotyczących montażu własnego blatu. Stelaż, który zamówiłem, został wysłany już następnego dnia, mimo że zamówienie składałem późno w nocy. Sam produkt (stelaż SLDE2A3) jest jak najbardziej godny polecenia - szukałem długo elektrycznie regulowanego biurka i jak dotąd (używam od tygodnia) jestem bardzo zadowolony z zakupu.
Anton Gusev
Anton Gusev
1 października, 2020
Solidne biurko, szybka realizacja, świetny kontakt ze sprzedajacym. Polecam!
Kamil Jureczka
Kamil Jureczka
18 sierpnia, 2020
Krzysztof Przychodzki
Krzysztof Przychodzki
10 lipca, 2020
Biurko dotarło (kurierem) całe i zdrowe. Wszystko świetnie zapakowane i zabezpieczone. Zamawiałem (prawie) 'customa', bo blat miał mieć inne wymiary niż te zaprezentowane na stronie, więc idzie się dogadać. Co więcej, okazało się, że blat, który chciałem przyszedł do BKT z drobną wadą - ale odrazu dostałem telefon i zdjęcia, że ten blat nie spełnia oczekiwań właściciela firmy a tym samym nie spełni moich - widać poważnie podchodzą do klienta i tematu - trzeba to docenić! Skończyło się na standardowym, który był dostępny od ręki - jest super. Szwagier nie był potrzebny, sam skręciłem... a co. Instrukcja przejrzysta, wszystko się dobrze złożyło. Biurko śmiga góra-dół i wreszcie mogę normalnie pracować. Polecam.
Tomasz Woźniak
Tomasz Woźniak
4 czerwca, 2020
Świetny kontakt z właścicielem, szybka realizacja i przede wszystkim bardzo konkurencyjne ceny - zwłaszcza, że oferowane tutaj blaty są grubsze (~25mm) niż w tym przedziale cenowym u konkurencji. Montaż biurka zajął niecałą godzinę. Zamówione biurko sprawia wrażenie b. solidnego. Z całą pewnością polecam!
Michał Robert
Michał Robert
1 czerwca, 2020
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Potrzebowałem biurka z niestandardowym rozmiarem blatu i BKT Marczyk to jedna z niewielu firm, która jest przygotowana na różne wymagania klientów. Otrzymałem biurko z specjalnie zaprojektowaną i wykonaną ramą, które świetnie pasuje do mojego miejsca pracy :). Obsługa szybka i rzeczowa! Polecam!
Adam Leszczyński
Adam Leszczyński
4 maja, 2020
Zamówiłem stelaż SLDE2A3, dotarł w mniej niż 48 godzin. Montaż nieskomplikowany, materiały solidne a sam mechanizm działa perfekcyjnie. Na duży plus także długość okresu gwarancji. Polecam z czystym sumieniem 🙂
Mateusz Adamczak
Mateusz Adamczak
1 marca, 2020
Świetne biurko, stelaż potężny i bardzo stabilny. Świetny kontakt z właścicielem, widać że bardzo zależy na biznesie. Wysyłka ponieważ wybrałem coś co było na stanie w ciągu jednego dnia. Blat niestety został uszkodzony w transporcie przez firmę kurierską, na co również firma bardzo szybko zareagowała, także czekam na nowy. Oby więcej takich firm z taka obsługą!
Robert Nowotniak
Robert Nowotniak
3 października, 2019
Bardzo dobre biurko, gorąco polecam. Szybki transport, bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka, bardzo jasna instrukcja montażu, prosty montaż, wymagający jedynie śrubokręta
Łucja Łukaszczyk
Łucja Łukaszczyk
12 sierpnia, 2019
Gdyby była możliwość przyznania 6 gwiazdki, biurko od Pana Krzysztofa dostałoby ją bez mrugnięcia okiem. Z biurka korzystam już 8 miesięcy. Mega funkcjonalne, bardzo wygodny panel sterujący i nadzwyczaj prosta instrukcja zmontowania i obsługi (był to ten element, którego nieco się obawiałam, a poszło nadzwyczaj sprawnie). Biuro jest absolutnie genialne i wreszcie tak duże, że wszystko się mi na nim mieści 🙂 Dzięki regulowanej wysokości (+ dobremu fotelowi) znacznie zmniejszyły się mi bóle pleców. Nie wyobrażam sobie już pracy przy zwykłym, statycznym biurku. Na koniec słówko o Panu Krzysztofie: bardzo miły i tak fajnie po ludzku zaangażowany w to, by pomóc w wyborze.
Maciej Józefczyk
Maciej Józefczyk
5 maja, 2019
Bardzo polecam biurka od Pana Krzysztofa. Bardzo dobry kontakt, biurko dopasowane do moich potrzeb. Jakość bardzo dobra w tej cenie! Prawie na pewno kupię kolejne biurko dla mojej żony. Paczka ze sprzętem była bardzo dobrze zapakowana aż sam kurier się zdziwił podczas otwierania 🙂
A D
A D
18 kwietnia, 2019
Znakomite biurka i znakomity serwis, nic dodać nic ująć. Najpierw kupiliśmy jedno, a potem od razu drugie, bo byliśmy pod wrażeniem funkcjonalności, estetyki i praktyczności takiego rozwiązania. Bardzo dziękuję, Panie Krzysztofie! Polecam Pana firmę każdemu.
Custom Er
Custom Er
20 stycznia, 2019
Doskonały kontakt z właścicielem! Świetna jakosc. Polecam zakupy w BKT 🙃😉🙃
Karol Wiśniewski-Szubstarski
Karol Wiśniewski-Szubstarski
20 listopada, 2018
Przez długi czas szukałem sklepu / firmy, która posiadałaby w sprzedaży biurko regulowane z pamięcią do zapisywania pozycji. Oferta Pana Krzysztofa była przystępna cenowo. Dodatkowo skusiła mnie dobrze wykonana i czytelna strona internetowa, która zawiera wszelkie informacje. Wstępna rozmowa z Panem Krzysztofem zachęciła mnie do poważnego zastanowienia się nad zakupem. Jestem już po montażu biurka i przyznaję, że nie pamiętam, abym kiedykolwiek czytał lepszą instrukcję montażu - krótko i treściwie; instrukcja można powiedzieć prowadzi za śrubokręt 🙂 Biurko przyszło bardzo starannie zapakowane. Jest dość ciężkie, ale przez to solidne, co też widać w starannie wykonanych elementach. Mojemu przedmówcy mogę przybić piątkę, bo rzeczywiście biurko pracuje cicho, a też miłym dodatkiem są zapasowe śruby i podkładki, jak również taśmy 3M do mocowania kabli. Podsumowując, cena do jakości na 5+. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.